25 september 2019

Välkomna till Norrköping alla studenter!

Flera studenter passade på att ta en fika i höstkylan. Från vänster: Jonatan Moreno, Amanda Klang och Erik Almqvist. Foto: Norrköpings kommun.

Den 25-26 september bjuds studenter i Norrköping på fika av Norrköpings kommun och Studentbo. Syftet är att hälsa studenterna välkomna till Norrköping.

Höstkylan börjar kännas när vi nu snart går in i oktober månad. Vad passar då inte bättre än att värma sig med en kaffe och bulle? Några av studenterna som stannade till vid Skvallertorget var Amanda Klang, Jonatan Moreno och Erik Almqvist. De ingår just nu i samma projektgrupp och sammanfattade studentstaden Norrköping så här.

"Campus Norrköping är jättefint"

- Det är en trevlig stad och nära till Campus. Det händer ju också en hel del evenemang och sånt. Det finns mycket att engagera sig i med flera föreningar och stort studentliv. Det finns alltid något att göra utifrån sina intressen. Campus Norrköping är jättefint, men vi har bara varit här i drygt en månad så det kommer ta en stund innan vi utnyttjat Campus till fullo, säger dem.

Välkomna till Norrköping alla studenter!