2 november 2018

Över 8600 anmälda till O-ringen Kolmården 2019 i Norrköping

Orienterare som springer i skogen

Foto: O-ringen


Närmare 8600 har redan bestämt sig för att besöka Norrköping under orienteringstävlingen O-ringen 2019.
- Jättekul, det ger oss ytterligare energi i organisationen, säger generalsekreteraren för O-ringen Kolmården 2019 i Norrköping, Tomas Öberg.

O-ringen Kolmården 2019 i Norrköping kommer att locka tiotusentals människor till Norrköping. Tävlingen pågår under vecka 30, närmare bestämt söndagen den 21juli till lördagen den 27 juli.

- Jättekul, det ger oss ytterligare energi i organisationen. Viktigast för oss är att de som kommer till Norrköping får en bra upplevelse. Det är svårt att dra slutsatser hur många som i slutändan kommer, men klart att det än så länge ser väldigt lovande ut. O-ringen är en enorm folkfest, både för tävlande och semesterfirare.

Camping på Himmelstalundsområdet

Under O-ringen kommer en stor camping att skapas ute på Himmelstalundsområdet, där cirka hälften av besökarna kommer att bo.

- Det gör att vi behöver Norrköpingsbornas hjälp med att hyra ut sina boenden, husvagnar eller vad det nu kan tänkas vara. All hjälp tas tacksamt emot, säger Tomas Öberg, generalsekreterare O-ringen Kolmården 2019 i Norrköping.

Uppskattningsvis kommer mellan 20 till 25 tusen besökare under O-ringen Kolmården 2019 i Norrköping. Har du ett boende att hyra ut? Anmäl ditt boende på O-ringens hemsida.

Tillsammans skapar vi folkfesten!