22 oktober 2018

Norrköpings Filmnäringsdag 23 November 2018

Cnema. Norrköpings filmnäringsdag. Fotograf: Crelle

Välkommen till en fullspäckad och inspirerande eftermiddag med valbara pass om allt från regi och dokumentärt berättande till specialeffekter och filmfoto. Alexandra Rapaport, Måns Månsson, Maja Borg och Crazy Pictures finns bland gästerna.

Den blomstertid nu kommer, Goliat, Jönssonligan, Fängelset, Hockey och höga klackar och många fler produktioner har gjort 2018 till ett fantastiskt filmår för Norrköping och den växande lokala branschen.

Nu är det dags för årets Norrköpings Filmnäringsdag. Det blir en inspirerande eftermiddag, med flera valbara pass, som utgår från hantverket och kreatören. Filmnäringsdagen arrangeras på Cnema av Norrköpings filmfond i samband med Norrköping Filmfestival Flimmer.

Filmnäringsdagen startar klockan 13.15 med samtal mellan skådespelaren Alexandra Rapaport och regissören Richard Holm. Mellan klockan 14. 00-17.00 sker parallella föreläsningar i tre salonger – du väljer själv vilken du vill gå på. Dagen avslutas klockan 17.30-18.30 med Crazy Pictures i Svenska Filminstitutets FILMRUMMET och efter det mingel.

Hela programmet och länk till anmälan (ingen avgift) finns här:

www.cnema.se/norrkopings-filmnaringsdag

Varmt välkomna!