29 mars 2018

Välkommen till Bostudion c/o Hyresbostäder

Utsiktsplats över byggarbetsplats

 

Mittemot Hörsalsparken ligger Hyresbostäders nysatsning – Bostudion c/o Hyresbostäder. Här får besökarna möjlighet att titta på alla nya hus Hyresbostäder bygger, samt få en uppfattning om hur Norrköping som stad kommer att utvecklas framöver.

 

– Skälet till att vi skapar ett showroom beror på att vi vill visa att Hyresbostäder är en potentiell och attraktiv hyresvärd och därför behöver vi en central plats där vi kan visa bredden på vår portfölj, säger Thomas Gustafsson, uthyrningschef nyproduktion på Hyresbostäder.

 

Bostudion har egen ingång ut mot Hörsalsparken, samtidigt som den är integrerad med Espresso House. Några glasväggar är det enda som skiljer lokalerna från varandra. En del av ytan inne på kafét tillhör dessutom Hyresbostäder, vilket gör att det är en utmärkt plats att visa upp utbudet även de timmar Bostudion inte har öppet. Under hela processen från första intresseanmälan till påskrift av kontrakt och för svar på de frågor man kan ha inför den stundande inflyttningen i en nyproduktion, så vänder man sig till Bostudion. 

 

Vy över Kopparhusen

 

På bilden: Thomas Gustafsson, uthyrningsansvarig nyproduktion & Åse Ringborg, marknadsföringsansvarig nyproduktion