Kulturnatten

Kulturnatten blir i år Kulturnatten+

Nu mer än någonsin behöver vi kultur i Norrköping! Samtidigt måste vi minimera smittspridning av coronaviruset. Därför kommer Kulturnatten att förlängas till en hel vecka, från den 21 september till den 27 september. Vi kallar den Kulturnatten+.


Det kommer att bli en vecka full av kultur, både i hjärtat av Norrköping och utanför city. Arrangörer uppmanas att tänka nytt, tänka digitalt och förlägga sina aktiviteter utomhus i möjligaste mån. I år välkomnas även evenemang som sker utanför city för att sprida evenemangen inte bara i tid utan även geografiskt.

Om en arrangör genomför ett fysiskt evenemang är det arrangörens ansvar att se till att det är max 50 personer. Kultur- och fritidskontorets evenemangskoordinatorer kommer att föra en tät dialog med varje arrangör för att säkerställa en trygg och säker Kulturnatten+.

Det är hela Norrköping som gör Kulturnatten+! Alla som jobbar med Kulturnatten+ och alla som besöker den behöver ta hänsyn till gällande restriktioner. Tillsammans tar vi hand om varandra och skapar en fantastisk och oförglömlig Kulturnatten+!

Kultur- och fritidskontoret följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och om de nuvarande rekommendationerna ändras kommer givetvis en anpassning att ske.

Information med anledning av coronaviruset, covid-19


Du hittar information om hur Norrköpings kommun arbetar kring coronaviruset här:
Samlad information om coronaviruset, covid-19