Där drömmar blir verklighet

Stadens ledande stjärnor är med och gör vår idrottsstad starkare. IFK Norrköping som år 2015 spelade hem SM-guld i fotboll, Dolphins basket och Vita Hästen i ishockey är tre förebilder för stadens yngre idrottare och leder oss mot framgång.

Det finns även många andra, individuella elitidrottare samt elitlag, som representerar Norrköping i nationella mästerskap och sprider glädjen och energin vi har i staden.

Värd för SM-veckan 2016

Under 2016 var Norrköping värd för SM-veckan. De många arenorna i staden kom till god användning under tävlingarna och stadens puls ökade tillsammans med de tävlandes och alla besökares. Rekord för antal idrotter under SM-veckan sattes då när 47 idrotter fanns med i tävlingen och närmare 5 000 deltagare fanns på plats.

O-Ringen kommer till Norrköping

Nu kan vi med glädje se fram emot ännu en stor sportvecka som kommer till staden sommaren 2019 – O-ringen! Den 21-27 juli kommer världens största orienteringstävling tillbaka till Norrköping efter att sist ha besökt staden 1987. Närmare 25 000 besökare förväntas komma under veckan. O-ringen kommer bjuda på en fantastisk orienteringsvecka ute i Kolmårdens skogar för elitklasserna i MTB-orientering och för vanlig orienteringslöpning. Kom och upplev det du också!