Hitta bostad

I Norrköping är det enkelt att hitta hem. Här finns bostäder för alla smaker. Mitt i centrum, på landsbygden, i skärgården, i skogen, eller i något av alla villasamhällen. Här är det lätt att känna sig hemma.

Norrköping expanderar och det byggs ständigt nya bostäder. Här kan du köpa tomter och bygga eget, rusta upp ett renoveringsobjekt, flytta direkt in till en nyrenoverad bostadsrätt med det perfekta läget. Eller varför inte hyra ditt drömboende?

norrkoping.se finns information om var och vem som bygger nya lägenheter just nu, både bostadsrätter och hyresrätter. Kika in där för att inte missa några helt nybyggda drömmar.

Hyra

Hyresbostäder är vårt kommunala bostadsbolag. De har mycket att erbjuda både centralt och längre bort från stadens kärna. Här används ett poängsystem, och därför kan det vara bra att ställa sig i kö så tidigt som möjligt.

Det finns även flera privata hyresvärdar som inte kräver några poäng eller kösystem. Kontakta respektive hyresvärd för att se vad de har för lediga bostäder. Här har du möjlighet att hitta guldkornen som du aldrig vågat drömma om.

Köpa

Drömmer du om en bostadsrätt? Då är det bästa att kontakta de mäklare som finns här i stan. Det finns flera att välja mellan, för alla önskemål och behov. Kom även ihåg att kika in på de webbplatser som samlar alla bostäder som ligger ute till försäljning för tillfället. Där får du en bra överblick av vad som erbjuds i Norrköping just nu.

Bygga

Att bygga sitt eget boende är en dröm för många. På norrkoping.se finns allt som behövs för att komma igång.

Välkommen till ditt hem i Norrköping!