Hitta arbete

I Norrköping finns jobb för dig. Vi är Sveriges åttonde största kommun med 140 000 invånare och vi växer stadigt år efter år. Våra största branscher är vård och omsorg, handel, tillverkning och utbildning. Byggsektorn är på stark framfart och när arbetet med Ostlänken, den största infrastrukturinvesteringen i modern tid, är igång stärker vi vår position som en av Sveriges mest intressanta tillväxtregioner.

På Campus Norrköping, Linköpings universitet finns världsledande forskning som sätter avtryck på vårt företagsklimat och arbetsklimatet i vår region. Här finns möjligheter för dig som entreprenör men också för dig som vill arbeta i nya spännande branscher.

I Norrköping finns möjligheterna.

Hitta arbete

Platsbanken Arbetsförmedlingenlänk till annan webbplats

Sökning via Googlelänk till annan webbplats

 

Våra största arbetsgivare

Norrköpings kommunlänk till annan webbplats

Region Östergötlandlänk till annan webbplats

Migrationsverketlänk till annan webbplats

Holmen ABlänk till annan webbplats

BillerudKorsnäs ABlänk till annan webbplats

Kriminalvårdenlänk till annan webbplats

Martin & Servera ABlänk till annan webbplats

SMHIlänk till annan webbplats

Linköpings universitetlänk till annan webbplats

 

I Norrköpings kommun är du med och bygger en framtid

Vi är ungefär 11 000 medarbetare som varje dag skapar en bättre vardag för Norrköpingsborna. Hos oss finns en mängd arbetsuppgifter och vi har närmare 400 olika yrkestitlar. Du kan bland annat jobba som: lärare, sjuksköterska, bibliotekarie, bygglovsingenjör, kommunikatör, undersköterska, ekonom, specialpedagog, kökschef, förskolelärare, socialsekreterare, trafikingenjör och många fler.

 

För oss är det viktigt att du som arbetar här känner stolthet och får uppskattning för ditt arbete. Vi ger oss själva chansen att tänka om, lära nytt och bli bättre, både som människor och som organisation. Tillsammans når vi resultat!

Se listan med våra lediga jobb härlänk till annan webbplats.